Levering

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)
All frakt skjer med enten Posten, Bring eller Mypack.

Små lette pakker kan sendes som Brev-Post (brev). Disse pakkene kan ikke spores og Sporton tar ikke ansvar for bortkomne pakker. Brev-Post kommer direkte til din postkasse.

Gratis frakt.
Bestiller du for kr. 1000,- eller mer, betaler vi frakten. Dette gjelder ikke for store volum-varer (feks. pulk)

 

Besøk Mypacks hjemmeside, www.mypack.no, for eksakte leveringstider eller om du vil spore din pakke.
Eller www.posten.no, om pakken blir levert med Bring Parcels

Normalt har du varene på Post-i-butikk/postkontor eller som My-pack (PostNordt) til en butikk/utleveringssted i din nærhet,  3-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret/butikken gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Vi har over 700 MyPack utleveringssted over hele Norge, i dagligvarebutikker med sjenerøse åpningstider som passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler vi deg via SMS, e-post eller pr brev.


Du har to ukers frist til å hente pakken din. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. 

Dersom du unnlater å hente din bestilling innen denne tiden ser vi oss nødt til å kreve et gebyr for å dekke inn kostnadene vi får med returen av pakken din.
Gebyret er på kr. 300,-

Betaling

* Klarna. Her kan du handle enkelt med Klarna. Du betaler først når du har fått varene hjem til deg. Du trenger heller ikke å taste inn kredittkortnummet eller huske på et passord. Velg den betalingsmåten som passer best for deg!

* Oppkrav/etterkrav ved utlevering. Oppkrav velges ikke for varer/pakker med lengde over 120cm. (pulker etc.) Ved oppkrav vil gebyr komme i tillegg til fakturabeløpet.

* Forskuddsbetaling. Vi sender varene når beløpet er registrert på vår konto.

* PayPal.

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering.

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 250- .

Kunder utenfor Norge.
Vi leverer kun til norske adresser og postnummer.