Om oss

Det er mange aktører i markedet når det gjelder å tilby klær og utstyr til friluftsfolket. Det er et tøft marked og hard konkurranse.

Outdoor er en trend.
Fjellklatring, trekking, skigåing, fjellski, backcountry og andre friluftsaktiviteterblir stadig mer populært. Dagens moderne mennesker lever i hektisk og mer intensiv hverdag. Stadig flere mennesker har behov for å flykte fra sine daglige rutiner, og velger friluftsaktiviteter i fjell og skog, med snø, frost og is som rekreasjon.

Det blir flere og flere potensielle kunder.
Felles for alle er at dem trenger beskyttelse mot vær og vind. Flere velger mer ekstreme plasser og forhold for å utøve sine aktiviteter, grenser pushes og kravet til klær og utstyr økes. Derfor strekker vi oss stadig for å tilby et bredere vareutvalg, men som fortsatt er basert på solide verdier: funksjonalitet og kvalitet. Vi er fortsatt bitteliten i det store markedet, men vi har funnet vår nisje og flere og flere finner Sporton.no. Våre kunder skal være trygge på at våre produkter holder mål.

Det norske sportsmarkedet styres og domineres av de store kjedene. Som satser på kjente og lett salgbare produkter. Ikke alt er like funksjonellt og bra.
Sporton har valgt å satse på færre modeller og produkter, men heller tenke kvalitet og funksjonalitet.

Vi satser på anerkjente merker i det internasjonale markedet. Bla. Paris-pulken fra EraPro i Canada er en sikker vinner når det gjelder solide, lett og robust varepulk både for ekspedisjoner og mindre strabasiøse turer. Adventure Food er en kvalitet serie frysetørket turmat til deg som stiller høye krav både når det gjelder ernæring og god smakOrikaso flatpakket kopper og kar for turbruk. Stormsure fleksibelt reparasjons lim og tape. Røft,vanntett, veldig sterkt og slitesterk.
Spræk som er klær og utstyr til aktivt friluftsliv.
Directalpine bekledning er et av de store merkene i outdoor- og fjellklatrermiljøet i Europa. Klærne har også høstet mye anerkjennelse for sin funksjonalitet og kvalitet. Sjøl om man ikke finner de typiske «gateplaggene» hos Directalpine, lager de ikke klær bare for ekstremister som presser seg til det ytterste. Directalpine produserer funksjonell bekledning like mye for det stadig økende antall mennesker som søker rekreasjon gjennom frilufts baserte aktiviteter.
Thermowave ullundertøy.

Vi er stadig i utvikling, noe som skal vær vårt kjennetegn. Vi er stadig på jakt etter nye "godsaker" både i nettbutikk, og for distribusjon.

        Our goal is to provide functional products of good quality.